BOKA

Du kan boka genom att klicka på länkarna till höger eller ringa 08-21 88 21.
För information vänligen kontakta oss på 076-077 63 39 eller maila: info@smartsim.se

PRIVAT och DUOLEKTIONER   60 minuter

Privatlektion: 850 kr/lektion
Duolektion (en lektion för två personer): 1050 kr/lektion (525 kr/person)
För av- och ombokning gäller 24 timmar innan din bokade tid, annars utgår full debitering.

GRUPPKURSER   v. 39 – 44

CRAWLKURS   Söndagar 17.30-18.30
BRÖSTSIM        Söndagar 18.30-19.30 (checka in senast kl 18 i receptionen)
Kursavgift: 2100 kr
Observera att anmälan är bindande och betalas på plats i Centralbadets reception.

Att filma under lektionen är enbart möjligt vid privatlektion under söndagar, samt vid gruppkurs där hela bassängen är abonnerad. Däremot inte under privatlektion bokad måndag-fredag.

Skåp ingår, medtag gärna simglasögon och egen handduk eller hyr på Centralbadet enligt gällande prislista. Vill du nyttja Spaanläggningen i samband med lektionen eller innan kursen, får du 100 kr i rabatt på badentrén.

FaR® LEDARNÄTVERK

FaR® står för Fysisk aktivitet på recept och är en arbetsmetod för att främja fysisk aktivitet. FaR® skrivs ut av legitimerad sjukvårdspersonal och används till såväl friska inaktiva som till personer med någon diagnos, för att förebygga och behandla. Det finns stort vetenskapligt stöd för att FaR® i många fall är ett nog så bra alternativ till mediciner. Aktiviteten blir då en del av behandlingen och anpassas till en patients egna förutsättningar och önskemål.

Vi är en del av Stockholms FaR® ledarnätverk och har ett introduktionserbjudande till personer med ett FaR®. På Centralbadet erbjuder vi ett gratis inledande hälsosamtal. Visa upp FaR®-recept och legitimation vid köp.

På uppdrag av Hälso- och sjukvårdsförvaltningen ansvarar Akademiskt Primärvårdscentrum för rekrytering och kvalitetssäkring av aktivitetsarrangörer. Det betyder att vi är utbildade och certifierade av Akademiskt Primärvårdscentrum och kan ta emot personer med ett FaR, Fysisk Aktivitet på Recept.