SMARTSIM

Med kunskap om hur just du rör dig i vattnet kan du förändra och förbättra ditt rörelsemönster, och på så vis simma på ett sätt som är mer skonsamt mot kroppen.

SMARTSIM uppmuntrar dig att utforska ditt förhållande till vattnet och att upptäcka din egen naturliga flytkraft. Med Smartsim stärker du kopplingen mellan sinne och kropp, du får ökad rörelsefrihet, bättre koordination, och bättre flow när du simmar.

VAD ÄR SKILLNADEN MELLAN VANLIG SIMNING OCH SMARTSIM?

SMARTSIM är en helt ny simupplevelse. ”Som att meditera i vattnet” – så beskrev en kund sin upplevelse av metoden. Där traditionell simning fokuserar på att man ska bli snabb och explosiv i vattnet, handlar SMARTSIM mer på själva upplevelsen: att simma. Njutningen i att glida fram i ett viktlöst tillstånd.

Rent praktiskt så befinner jag mig som instruktör tillsammans med dig i vattnet. Det gör att kommunikationen oss emellan blir enkel, och jag kan guida dig genom de olika rörelserna med hjälp av lätta händer på armar, nacke, huvud och rygg. Dessutom kan jag på ett tydligt sätt också själv demonstrera de olika rörelserna för dig i vattnet.